Loading...

Elvana Gjata - Gjerat kane ndryshuar (3EP)

Loading...
  • Published on 2018-02-11T14:20:26+00:00

    Lyrics: Pirro Çako,Elvana Gjata Music: Pirro Çako Arranged by Darko Dimitrov Facebook - facebook.com/elvanagjatazyrtare Twitter - twitter.com/GjataElvana Instagram - http://instagram.com/elvanagjataaaa (C) 2017 East Music Matters Producer : Dalina Buzi Styling : Valdrin Sahiti Make Up Artist : Sellma Kasumoviq Hair : Kaci Lleshi Regjia: Erion Bubullima Skenografia: Albi Çifligu Drejtor Fotografie: Florind Tenolli Drejtor Fotografie: Shpëtim Baça Live Audio Engineer : Elton Pelari Audio&Light by ASLV Lyrics : Ndryshuar E tani në dhomën time vetëm rastësisht më je kujtuar si u bëmë nga gjithçka në një asgjë. E sa herë jemi betuar kurrë s’do ishim zëvendësuar mesa duket gjërat kanë ndryshuar. E tani në dhomën time vetëm fjalët tona m’u kujtuan si rrëfimi i një përralle të pashkruar. Ti për mua ishe rreze dielli unë për ty një gur i çmuar mesa duket gjërat kanë ndryshuar. Ishte histori e bukur shumë s’e shpëtuam dot as ti, as unë në miliona kombinime si kjo histori më nuk do të gjejmë as unë, jo as ti E tani në dhomën time vetëm s’mund të fle, se dhimbja më lë zgjuar si u bëmë nga gjithçka në një asgjë asnjëherë s’kemi besuar dikush nga ne do ish larguar mesa duket gjërat kanë ndryshuar. Ishte histori e bukur shumë s’e shpëtuam dot as ti, as unë në miliona kombinime si kjo histori më nuk do të gjejmë as unë, jo as ti. Ishte histori e bukur shumë s’e shpëtuam dot as ti, as unë në miliona kombinime, ne do e vuajmë, ne do e vuajmë por nuk do të gjejmë as unë, jo as ti.

    elvana, elvana gjata, east music matters, emm, puthe, njesoj, disco disco, kuq e zi, afer dhe larg, mames, love me love me, 1990 featuring kresha, gjerat kane ndryshuar