Loading...

Arilena Ara - Nëntori

Loading...
  • Published on 2017-06-17T18:28:22+00:00

    Connect with her; YouTube: http://smarturl.it/ArilenaAraYTAbo Facebook: http://smarturl.it/ArilenaAra-FB Instagram: http://smarturl.it/ArilenaAra-IG Web: http://www.arilenaara.com Recorded by: http://tvklan.al ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Music: Darko Dimitrov Lyrics: Lindon Berisha Produced by: Darko Dimitrov Lotët më janë tharë Buza mu bë varr Dielli nuk më ngroh Dielli nuk më ngroh Dhimbje sa një mal Zemra nuk ma fal Ty më nuk të shoh Ty më nuk të njoh (Ref) Mallkuar qoftë ky muaj që më la të vetme përgjithmonë Nëntori , ma mori mua dashurinë e parë! Nuk e dua këtë muaj më në kalendar! Nëntori , ma mori , u shua dhe ky zjarr , nëntoriiiii.. Ishin plot me zjarr Muajt n'kalendar Kur ishim ne bashkë , sa ishim ne bashkë E lumtur duke qarë Pas teje si e marrë Gjithëve ua thashë , për ne të dy ua thashë (Ref) Mallkuar qoftë ky muaj që më la të vetme përgjithmonë Nëntori , ma mori mua dashurinë e parë Nuk e dua këtë muaj më në kalendar Nëntori , ma mori , u shua dhe ky zjarr Nuk e dua më ktë muaj, nuk e dua më ktë muaj, nëntori, nëntori, nëntoriiiii.. (Bridge) Vitin më t'bukur shkatërroi Vulën e hidhur shkaktoi Ky muaj i gjori, t'gjitha mi mori Në djall le të shkoi Nëntoriiiiiii.....! (Ref) Nuk e dua këtë muaj, nuk e dua këtë muaj, nëntori ,ma mori, nëntori.. Mallkuar qoftë ky muaj që më la të vetme përgjithmonë Nëntori, ma mori mua dashurinë e parë Nuk e dua këtë muaj, nuk e dua më ktë muaj Nëntori, nëntori, nëntoriiiiii..

    arilenna ara, Arilena Ara - Nëntori, Nëntori, arilena, ara, Albania, Eurovision, song, 2017